Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،علی‌محمد زورآوند معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه میزان بارش‌های استان از ابتدای سال زراعی جاری (مهر ماه) تاکنون را ۶۳۱ میلی متر اعلام و گفت : این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۳۱۲ میلی متر، افزایش ۱۰۰ درصدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : همچنین میزان بارش‌های این مدت نسبت به بارش‌های بلند مدت با ۳۵۹ میلی متر بارش، حدود ۷۶ درصد افزایش داشته است.

زورآوند گفت: بیشترین بارش‌ها در سال زراعی جاری مربوط به شهرستان پاوه با بارش حدود ۱۲۲۳ میلی متر است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته این شهرستان با ۶۱۲ میلی متر بارش افزایش دو برابری داشته و نسبت به بارش‌های بلند مدت این شهرستان با میزان ۵۷۰ میلی متر نیز بیش از ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

وی متوسط بارش در سال زراعی جاری در شهرستان کرمانشاه را نیز ۵۳۳ میلی متر اعلام و تصریح کرد: این میزان نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته با بارشی در حدود ۱۹۶ میلی متر حدود ۱۷۰ درصد افزایش داشته و نسبت به بلند مدت با بارش حدود ۳۲۷ میل متر حدود ۶۳ درصد افزایش داشته است.

معاون توسعه و پیش یبنی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به فعالیت سامانه بارشی اخیر در جو استان، گفت: خوشبختانه این سامانه با بارش‌های خوبی برای استان همراه بود و متوسط بارندگی آن در سطح استان حدود ۶۷ میلیمتر گزارش شده است.

وی افزود: بیشترین بارش‌های این سامانه مربوط به شهرستان‌های گیلانغرب با ۹۹.۵ میلی متر، کنگاور با ۹۷ میلی متر، سرپل ذهاب با ۸۵ میلی متر، پاوه با ۸۵ میلی متر، جوانرود با ۸۴ میلی متر و هرسین با ۸۳ میلی متر بود.

زورآوند گفت: میزان بارش این سامانه در شهرستان کرمانشاه نیز حدود ۵۸ میلی متر گزارش شده است.

وی با اشاره به عبور این سامانه از جو استان گفت: هنوز آثار و موج‌های کوچکی از این سامانه باقی مانده که بارش‌های مختصری به همراه داشته و این بارندگی‌ها تا اواخر وقت امروز ادامه دارد.

معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به نقشه‌های هواشناسی برای روز‌های پنجشنبه و جمعه پدیده خاصی نداریم و از اواخر روز شنبه (۱۰ فروردین) سامانه بارشی جدیدی وارد جو استان می‌شود.

زورآوند تصریح کرد: سامانه بارشی جدید نیز از بارش‌های خوبی برخوردار است و با توجه به پرشدن ظرفیت سد‌ها و رودخانه‌ها وقوع سیل و طغیان رودخانه‌ها در استان محتمل است.

این مسئول افزود: اطلاعیه مربوط به این سامانه فردا و اخطاریه مربوط به آن نیز روز شنبه به همه دستگاه‌های استان اعلام می‌شود.

زورآوند گفت: روز‌های یکشنبه و دوشنبه اوج فعالیت این سامانه بارشی در استان خواهد بود و این سامانه از روز سه شنبه کم کم از جو استان خارج می‌شود .

 

 

انتهای پیام/د

افزایش ۳۱۲ میلی متر باران

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بحران آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۲۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌ها در خراسان جنوبی از بلندمدت پیشی گرفت

به گزارش «تابناک»، جواد نخعی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میانگین بارش‌ها در مدت مشابه سال آبی گذشته ۹۶ میلیمتر بود و بارندگی‌های امسال نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته ۳۰ درصد افزایش دارد.

وی بیان کرد: همچنین میزان بارش‌های استان در بلندمدت ۱۲۳ میلیمتر است که بارندگی‌های امسال استان نسبت به میانگین بلندمدت هم یک درصد افزایش داشته است.

سرپرست اداره‌ کل هواشناسی خراسان جنوبی گفت: حاجی آباد زیرکوه با ۲۶۵ میلیمتر بیشترین و بشرویه با ۴۴ میلیمتر بارندگی کمترین بارش‌ها را در این مدت در بین مراکز شهرستان‌ها ثبت کردند.

وی افزود: همچنین از ابتدای سال جاری در مرکز استان ۱۴۰ میلیمتر بارندگی ثبت شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۴ درصد افزایش داشته است.

نخعی با اشاره به افزایش بارندگی‌ها در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری گفت: اواسط اسفند سال گذشته میانگین بارندگی‌های استان در سال آبی جاری نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته ۱۰ درصد و نسبت به میانگین بلندمدت ۲۸ درصد کاهش داشت.

وی افزود: اما در سال جاری ورود چندین سامانه بارشی را به جو استان داشتیم که باعث شد میانگین بارندگی‌های مراکز شهرستان‌های استان نسب به سال آبی گذشته و بلندمدت افزایش یابد.

سرپرست اداره کل هواشناسی خراسان جنوبی عنوان کرد: اگرچه بارش‌های رگباری فصل بهار خسارت‌هایی نیز بر جا گذاشت اما در آبگیری سدها و بندهای خاکی نقش موثری داشت و باعث سرسبزی مراتع استان شده است.

نخعی با اشاره به وجود ۹۵ ایستگاه هواشناسی در خراسان جنوبی گفت: با فعالیت سامانه‌های بارشی اخیر در تمامی ایستگاه‌های هواشناسی استان گزارش باران داشتیم و در مجموع بارش‌های خوب بهاری میانگین بارش‌های استان را افزایش داد.

وی افزود: با وجود بارندگی‌های بسیار خوب در سال آبی جاری اما همچنان پدیده خشکسالی حاکم است و تقریبا اکثر پهنه استان درگیر آن است بنابراین ضرورت دارد مردم همچنان مدیریت مصرف آب را در دستور کار جدی خود قرار دهند.

سال زراعی - آبی در ایران از اول مهر هر سال شروع می‌شود و تا پایان شهریور سال بعد ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • افزایش بارش‌ها در آذربایجان شرقی
  • ۷۶.۸ میلی متر بارش در بهار در آذربایجان شرقی ثبت شده است
  • در نظر داریم امسال حدود ۱۱ هزار معلم در خراسان رضوی جدید جذب کنیم
  • بارش‌ها در خراسان جنوبی از بلندمدت پیشی گرفت
  • کف و سقف حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان؛ از ۱۰میلیون و ۹۰هزار تومان تا ...| افزایش۱۰۰ و ۵۰ درصدی این ۲ بند از حقوق | توضیح مهم درباره یک نگرانی
  • حداقل «حقوق» بازنشستگان؛۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان؛ افزایش ۱۵۰ درصدی حق عائله‌مندی و اولاد
  • حداقل «حقوق» بازنشستگان؛۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان/ افزایش۱۰۰ و ۵۰ درصدی حق عائله‌مندی و اولاد
  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه‌های مرزی آذربایجان‌غربی
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • هشدار سطح نارنجی هواشناسی کرمانشاه