Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-08@03:30:19 GMT

کسب رتبه دوم کهگیلویه وبویراحمد در زمینه میزان بارش

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۹۰۴۲۰

کسب رتبه دوم کهگیلویه وبویراحمد در زمینه میزان بارش

به گزارش ایکنا از کهگیلویه وبویراحمد، به نقل از صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، دفتر مطالعات پایه منابع آب وزارت نیرو اعلام کرد: پرباران‌ترین استان‌ها در سال آبی ۹۷-۹۸ به ترتیب استان‌های لرستان، کهگیلویه بویراحمد، گیلان، چهارمحال بختیاری، ایلام، کرمانشاه، گلستان مازندران، خوزستان و کردستان است.
بر اساس این گزارش میزان بارش در سال آبی ۹۷-۹۸ در لرستان ۹۳۹ میلیمتر، کهگیلویه بویراحمد ۹۲۷، گیلان ۸۱۲ میلیمتر، چهارمحال بختیاری ۸۱۲، ایلام ۷۶۳ میلیمتر، کرمانشاه ۶۲۷، گلستان ۵۷۵، مازندران ۵۳۷، خوزستان ۵۳۲ وکردستان ۵۰۶ میلیمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کهگیلویه و بویراحمد اجتماعی میزان بارش رتبه دوم قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۰۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه

علی مرادی با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره سدهای استان کرمانشاه، گفت : از مجموع ظرفیت حدود یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون مترمکعبی سدهای استان، هم اکنون ۶۴.۹۱ درصد آن پُر است.

وی میزان ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه را ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان ذخیره سدها به ترتیب مربوط به سدهای گاوشان و داریان است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه درباره وضعیت سرریز سدهای استان نیز اظهار کرد: در حال حاضر تنها سد «تنگ حمام» در شرایط سرریز قرار دارد و ظرفیت مابقی سدهای استان تکمیل نیست، چون در کنار ورودی که این سدها دارد، خروجی و مصرف نیز دارند.

وی با بیان اینکه آورد سدهای استان از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۲) تاکنون حدود یک میلیارد و ۷۲۵ میلیون مترمکعب بوده، خاطرنشان کرد: بیشترین آورد را نیز در سد داریان به میزان حدود ۱.۴ میلیارد مترمکعب داشتیم، اما چون این سد دارای نیروگاه است میزان خروجی آب آن نیز قابل توجه می‌باشد.

به گفته مرادی، پس از داریان بیشترین آورد سدهای استان در سال آبی جاری مربوط به سد گاوشان با حدود ۷۲ میلیون مترمکعب و کمترین نیز مربوط به سد گیلانغرب به میزان ۱.۶ میلیون مترمکعب بوده است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه درباره آورد حاصل از بارش‌های اخیر نیز عنوان کرد: هنوز بخشی از رواناب حاصل از بارش‌ها وارد سدها نشده و آورد این بارش‌ها در آمار هفته آینده خود را نشان خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • جستجوی ۱۷ روزه ‌در رود خروشان خرسان برای یافتن سبحان+فیلم
  • بارش رگباری و وزش شدید باد در ۱۷ استان / آماده‌باش هلال‌احمر
  • کسب رتبه نخست گمرک پرویزخان در ترانزیت خارجی
  • هشدار سطح نارنجی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد
  • رتبه اول استان یزد در زمینه رشد بارندگی
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه
  • گمرک پرویزخان رتبه نخست ترانزیت خارجی از مسیر ایران را کسب کرد
  • نگاهی آماری به بارش‌های امسال کرمانشاه
  • ثبت ۵۳ میلیمتر بارش در در لیرابی