Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-09@01:07:59 GMT

زمان طلایی کشت گندم و جو چه زمانی است؟

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۷۲۹۹

زمان طلایی کشت گندم و جو چه زمانی است؟

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، خسرو زره‌گر کارشناس هواشناسی کاربردی کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : اگرچه بعد از این زمان نیز امکان کشت گندم و جو وجود دارد، اما پس از آن کشاورزان برای کشت گندم و جو ناچار به استفاده از میزان بذر بیشتری خواهند بود که هزینه‌های کشت را برای آن‌ها بالا می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر اینکه هم اکنون شرایط برای کشت گندم و جو به عنوان دو محصول استراتژیک درمنطقه فراهم است و کشاورزان می‌توانند با مشورت کارشناسان کشاورزی اقدام به کشت کنند، به کشاورزان استان توصیه کرد از فرصت طلایی برای کشت گندم و جو استفاده کنند.

کارشناس هواشناسی کاربردی کشاورزی سازمان جهاد کشورزی استان کرمانشاه با اشاره به وقوع بارندگی موثر در دو شهرستان جوانرود و ثلاث باباجانی با میانگین بارش بیش از ۳۹ و ۴۳ میلیمتر، افزود: امسال پیش بینی شده اواخر آبان یا نهایتا اوایل آذر در همه نقطه استان پَلِه زده باشد.

او افزود: در سنوات نرمال بارندگی موثر در استان کرمانشاه در دهه سوم آبان رخ می‌دهد.

او میزان بارش برای وقوع بارندگی موثر یا به اصطلاح محلی "پَلِه" را ۲۵ میلیمتر اعلام کرد و افزود: زمانی می‌گوییم بارندگی موثر رخ داده که اراضی یک منطقه بین ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر از آب اشباع شده باشند که با این میزان بارش رطوبت لازم برای رشد گیاه در زمین وجود دارد .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی محصول کشاورزی اراضی کشاورزی کشت گندم و جو بارندگی موثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۷۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۲درصدی بارش در لرستان/ ۷۴۶میلی‌متر در «شول‌آباد» ثبت شد

مدیرکل هواشناسی لرستان از افزایش ۱۲درصدی بارندگی در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

بهروز مرادپور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد گفت: میانگین بارش لرستان در پی سامانۀ بارشی اخیر 23میلی‌متر بود و بیشترین میزان بارندگی این سامانه در ازنا به‌میزان 38 میلی‌متر ثبت شد.

او با بیان اینکه میزان بارندگی نقطه‌ای سال زراعی امسال در لرستان به 520میلی‌متر رسیده‌است، اضافه کرد: این میزان نسبت به سال گذشته از افزایش 12درصدی برخوردار است.

2 هشدار هواشناسی برای لرستان/ سامانه بارشی در راه است

مدیرکل هواشناسی لرستان با اشاره به افزایش شش‌درصدی بارش این استان نسبت به میانگین بلندمدت، یادآور شد: 482میلی‌متر بارندگی در سال زراعی 1403-1402 در خرم‌آباد ثبت شده‌است.

مرادپور با اعلام ثبت 481میلی‌متر بارش در بروجرد، بیان کرد: این میزان در کوهدشت 497میلی‌متر، الیگودرز 342میلی‌متر، پلدختر 522.2میلی‌متر و دورود 492میلی‌متر است.

او اعلام کرد: 553میلی‌متر بارندگی در الشتر، 487میلی‌متر در نورآباد، 373میلی‌متر در ازنا، 605میلی‌متر در رومشکان و 585.1میلی‌متر در سراب دوره ثبت شده‌است.

مدیرکل هواشناسی لرستان  توضیح داد: 544.3میلی‌متر بارش در ایمان‌آباد، 351میلی‌متر در سیلاخور، .645.3میلی‌متر در سپیددشت، 618میلی‌متر در ریمله و 746.2میلی‌متر در شول‌آباد ثبت شده‌است.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • تشدید بارندگی ها در سمنان
  • رخداد بارش های موثر در چهار ماه اخیر در استان همدان
  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • تداوم بارندگی تا پایان هفته در سمنان
  • رشد ۱۲درصدی بارش در لرستان/ ۷۴۶میلی‌متر در «شول‌آباد» ثبت شد
  • خسارت بارش‌ها به کرمانشاه ناچیز بوده است
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت